fbpx
ww

RECENZE

Jakub Čech
Jakub Čech
2024-05-08
Páni z Which Way nám poskytli veľmi špecifickú službu rozloženia, presunu a zloženia prístroja kde bolo potrebné zaškolenie, opatrnosť, nápaditosť a zručnosť. Všetko prebehlo na čas, korektne a profesionálne. Ďakujem.
Monika Kamzíková
Monika Kamzíková
2024-05-07
Stěhovali jsme se ze Salzburgu do Vídně-pro kluky žádný problém! Po stěhování našich věcí ze Salzburgu zvládli ještě vynosit plný kamion nového nábytku. Ač jsme pro kluky připravili cca 20 hodinou šichtu, zvládli jí na jedničku! Mockrát děkujeme za profesionalitu a přátelský přístup. Nemohli jsme si vybrat lépe. :-)
Kateřina Šédová
Kateřina Šédová
2024-04-17
Tak to byla zkrátka paráda! Za hodinu naložit, a hodinu vyložit celý byt? Kloubouk dolů a velké díky celému týmu. Vaše ochota a flexibilita nám umožnili si celé stěhování vlastně i užít a nestresovat. Rádi budeme doporučovat i dál. K+J
Petr Bolom
Petr Bolom
2024-04-14
Z Vašich stěhovacích služeb jste nám udělali z obrovských nervů,obrovský zážitek, co se dá všechno zvládnout. Vše proběhlo dle dohody a v obrovské profesionalitě a hlavně v pohodě a s úsměvem. Moc děkujeme a vřele všem doporučujeme. Petr a Oli,Praha
Veronika Kouteková
Veronika Kouteková
2024-04-03
Tato Sťahovacia služba su super. Sú spolahlivý dôsledný. Máme snimi veľmi dobře skúsenosti. Odporúčame ich každému.👍👍👍 🙂 Nemenili by sme za nikoho ineho.👌👌❤️
Matěj Mareš
Matěj Mareš
2024-03-26
TOP stěhovací firma. Byl jsem velmi spokojen s domluvou a rychlým bezproblémovým stěhováním. Se vším si poradili a to včetně demontáže a montáže nábytku. Nemusel jsem se o nic starat, se vším si poradili. Příjemné a sympatické jednání. Pokud se budu stěhovat tak pouze s Which Way. Odvádí skvělou práci a mohu je upřímně doporučit! :-)
Simon Mitras
Simon Mitras
2024-03-26
Naprosto profesionální práce především pana Kirchschlagera!
Bernard Plavec
Bernard Plavec
2024-03-25
Za mě nejlepší stěhovácí firma. Využil jsem vícekrát jejich služby a pokaždé naprostá spokojenost. Rychlost, ochota, profesionalita. Můžu jedině doporučit
Soňa Houžvičková
Soňa Houžvičková
2024-03-17
Naprostá spokojenost. Hledáte stěhování takřka bez práce a velmi osobní a příjemný přístup ?? Tak klucí z Wich ways jsou cesta. Všechno naložili, odvezli a opět postavili. Děkuju Vám 🖤
Dagmar Anežka
Dagmar Anežka
Read More
Velká spokojenost
Firma Which Way je velmi profesionální. Svělá komunikace, rychlé a vstřícné vyřízení, bezpečně dopraveno bez sebemenšího poškozeno za priznivou cenu. Vřele doporučuji!!
Moe Eid
Moe Eid
Read More
Best professional services with affordable price
Which Way recently helped me with my relocation from Prague to Spain - Valencia. They offered me with all the professional services anyone would need for a very affordable price, everything you need from dismantling, packaging, loading, unloading and unpacking, I did not have to do anything. they even securely stored my stuff for a month until I found my new forever house and delivered everything without delay or any issues. The team is very friendly and provide a professional and affordable prices what else you will need?
Sabi
Sabi
Read More
Great choice!
We moved from Dresden to south of Germany with 2.ww and Zdenek and David were really amazing in mastering to fit all our things in the truck and arrived on the same day at destination. I can only highly recommend them, the guys are really professional in what they are doing and at the same time very friendly and inventive in overwhelming all kinds of small or bigger unexpected challenges. You can rely on them that they will move your whole house safely and in time wherever you need to go.
Claudia Cazzorla
Claudia Cazzorla
Read More
Praha-Berlin: 5 stars move!
Se sei alla ricerca di una ditta di traslochi con la quale trasferirti all’estero which way è la risposta giusta: servizio professionale, onesto e amichevole per un ottimo prezzo. Penso sia la miglior ditta di traslochi a Praha! - If you need somebody professional, friendly and honest this is the right way to go! I moved from Prague to Berlin and I experienced a perfect service for a very convenient price. The move went smooth and my belongings arrived safe and sound to destination: Highly recommended!! Thank you guys!
Viktoria
Viktoria
Read More
Tadellos
Umzug aus dem Ausland, Verlässlichkeit und perfekter Service. Kann ich nur empfehlen.
Nick
Nick
Read More
Perfektní firma
Potřeboval jsem přestěhovat koncertní piano, ostatní firmy nebyly ochotný jen jeden kus stěhovat z Písku do Ostravy. Tato firma Which Way nejenže souhlasila, ale i navrhla postup,datum a cenu, která byla velmi příznivá. Skvělá komunikace,rychlé a vstřícné vyřízení, bezpečně dopraveno bez sebemenšího poškození. Vřele doporučuji
Magda
Magda
Read More
Perfektní domluva i služby
Kluci z Which Way mě doslova zachránili, když mi jiní stěhováci zrušili termín den před stěhováním. Naprosto skvělá komunikace po telefonu, včas na domluveném místě, pracují efektivně, rychle, ale zároveň jsou profíci s potřebným vybavením (popruhy, obalový materiál atd.) a dbají na bezpečnost. Příště bych si je zvolila znovu. Díky! 🙂
HyunMok Kim
HyunMok Kim
Read More
WHICH WAY is the Best option for the moving. 포장이사는 위치웨이와 함께!!!
If you need someone to take care of you for the moving in Prague/Praha, WHICH WAY is THE ONE you are looking for. Best quality! Worth the price you pay. They are quick, honest, reliable, professional and good woth communication. They speak perfect English so no need to worry about Czech! 혹시 한국인 중에 프라하에서 이사를 생각하신다면 WHICH WAY를 추천합니다. 포장이사까지도 진행해주시고, 정말 진심으로 친절+빠른 응대+확실한 서비스를 제공해줍니다. 솔직히 한국과 비교하면 유럽 와서 답답할 때가 많은데 포장이사만큼은 속시원하게 진행해주셔서 완전 강추합니다.
Sachin
Sachin
Read More
Best Moving Company
Meine Frau und ich sind letzten Monat von Prag nach München gezogen. Wir waren so froh WhichWay gefunden zu haben. Der Service 1A. Freundlich, professionell, schnell und ordentlich. Nichts ist kaputt gegangen und alles ist heil in München angekommen. Wenn ihr umziehen solltet dann nur mit WhichWay. We have moved from Prague to Munich last month. The service was great. Quick, professional and really friendly. We were really happy finding these guys. The communication was in English and very good. If you have to move within CZ or Europe I would definitely recommend and also hire them again.
Kateřina Francová
Kateřina Francová
Read More
Stěhování
Výborný servis, od úvodní schůzky, při které jsme domluvili co a jak, až po stěhování samotné. Pánové jsou sehraný tým - rychlí, efektivní a přitom velmi opatrní. Vše zabalili, nic nerozbili. Oceňuji vysokou profesionalitu, díky které vše proběhlo ultrahladce.
Christian Scharmach
Christian Scharmach
Read More
Do not look anywhere else. Just hire and be happy.
You have to move in the Czech Republic? Do not search further, just hire these guys and be happy. Seriously. I have been through a few moves in CZ and couldn't believe how bad moving companies around here are. So glad, I finally found these guys! This was by far the easiest, most professional and fastest moving I have seen in the Czech Republic so far. English communication was perfectly fine and at all times helpful and friendly even though we had some very late changes all went well and with a smile! After the first call, two guys came to our apartment to measure what we need, how many boxes, if we want them to pack it or we do it ourselves. We then got the contract via mail. One day before moving they called us if everythings will work as planned and even though we had some very late unfortunate changes (sorry about that) they were super friendly and willing to help and figure out what to do about it. The move itself was quick, without any damages and always friendly. Thank you so much!
Jiří Skalický
Jiří Skalický
Read More
Recenze
Bezvadná spolupráce od začátku až do konce – opravdu oceňuji flexibilitu ze strany WW – jak při domlouvání termínu, tak i při samotném stěhování. Pánové se na vše přišli podívat, aby udělali rozumnou nabídku a časový plán. Velké věci rozmontovali a zase smontovali na novém místě, menší pečlivě převezli - cestou neustřelili žádný roh ani žádná futra, a opravdu nic se nerozbilo 🙂 Jednoznačně doporučuji.
Previous
Next